TALENTS

TALENTS

Yo-Kaw Pat

Yo-Kaw Pat | Beeldmaker

De zoektocht naar kleur en esthetiek begon bij Yo-kaw als Make-up artiest. Voor Vogue Nederland online houdt zij een tweemaandelijkse foodblog bij, waar eten, mode, kunst en maatschappelijke thema’s gecombineerd worden. Er ging een kleurrijke surrealistische wereld voor haar open. Inmiddels zijn eten, kleur en sensualiteit niet meer uit haar multidisciplinaire werk weg te denken.

KLIK HIER VOOR ALLE KUNSTWERKEN VAN YO-KAW PAT

Jerry Hormone | Multikunstenaar

Jerry Hormone is columnist voor Nieuwe Revu, zanger van The Jerry Hormone Ego Trip en schrijver van de verhalenbundel ‘Het is maar bloed’ en de kinderboekenserie Borre. ‘Hormone-O-Rama’ was zijn eerste expositie als beeldend kunstenaar in Gallery Untitled.
Hormone’s werk kenmerkt zich door het gebruik van huis-tuin-en-keukenmaterialen en alledaagse objecten. Door in te zoomen op de saaiheid van deze materialen en objecten, heft hij diezelfde saaiheid op, zodat er iets anders voor in de plaats kan komen. Zo toont zich de esthetiek van katjesdrop en het onzichtbare van VHS-tape. Het muzikale van tandpasta, de spanning van muizenvallen en het levendige van de dood.

KLIK HIER VOOR ALLE KUNSTWERKEN VAN JERRY HORMONE

Nobirs

Nobirs |Illustraties & Schilderijen

KLIK HIER VOOR ALLE KUNSTWERKEN VAN NOBIRS

Niek Peters

Niek Peters | Keramiek

Niek is een Nederlandse kunstenaar wonend en werkzaam in Amsterdam. Hij is in 2015
afgestudeerd aan de keramiekafdeling van de Gerrit Rietveld Academie. Sindsdien is
Niek werkzaam als beeldend kunstenaar, zijn werk is o.a. te zien in de openbare ruimte,
tijdens kunst evenementen en in galeries in Nederland.

KLIK HIER VOOR ALLE KUNSTWERKEN VAN NIEK PETERS

Augusta Wind

Augusta Wind | Design

Augusta Wind is ontwerper en docent Beeldende Kunst. Ze is gespecialiseerd in design en het creatieve proces. Deze aspecten kun je vinden in haar vrije werk. Inspiraties haalt ze onder meer uit verschillende culturen. Augusta Wind kijkt naar mode vanuit een vrij en experimenteel perspectief. Ze creëerde deze pinata’s om creativiteit te vieren. Je kunt de objecten zien als tassen, maar worden
eveneens een kunstwerk op zich.

KLIK HIER VOOR ALLE KUNSTWERKEN VAN AUGUSTA WIND

Harriet Horwood

Harriet Horwood | Illustraties

Harriet Horwood maakt dromerige beelden vanuit haar atelier in Londen, waar haar artistieke praktijk thema’s van kwetsbaarheid en verveling onderzoekt. Haar fascinatie zijn de delen van onszelf die we verstoppen (en doen alsof die niet bestaan).
Deze beelden zijn reëler dan wat we te zien krijgen voor andermans bevrediging. Het gebruik van visuele referenties van het vrouwelijk lichaam en de omliggende architectuur en symbolen als een fysieke manifestatie van de individualiteit van de onderwerpen. Deze geven context in hun innerlijke verhaal. De serie Alone and Mostly Silent richt zich op de neiging van samenlevingen om inherent bezig te blijven en reflecteert op leren comfortabel te zijn in stilte.

KLIK HIER VOOR ALLE KUNSTWERKEN VAN HARRIET HORWOOD

Timothy Voges

Timoty Voges | Mixed media schilderijen

Afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht zet Timothy Voges (Curaçao,1993) zijn werk voort in zijn atelier in Zaandam. Werkend met beeldmateriaal uit oude weekbladen uit het vorige eeuw schept hij een ruimte, een omgeving binnen zijn werk die sterk verwijst naar een vervreemd nostalgisch verleden. Voges ontving in 2019 een bijdrage van Het Mondriaanfonds voor talentvolle kunstenaars, om zich volledig op zijn kunstpraktijk te kunnen focussen.

KLIK HIER VOOR ALLE KUNSTWERKEN VAN TIMOTHY VOGES

Trouble in Paradise (2015) | 100 x 70 cm (andere formaten mogelijk) | Fine art matte print met lijst | Oplage 10 + 2 AP | Vera Cornel | Gallery Untitled

Vera Cornel | Fotografie

Vera Cornel (Breda, 1993) is een fotografe opererend vanuit Rotterdam. In haar werk schetst ze de lijnen tussen identiteit, bedreiging van buitenaf en de schoonheid daarvan. Tevens probeert ze vooral de vraag te beantwoorden waarom de mens altijd verlangt. Vera Cornel werd in 2013 benoemd als New Dutch Photography Talent. De serie “Trouble in Paradise” is een doorlopende zoektocht naar het beloofde paradijs.

KLIK HIER VOOR ALLE KUNSTWERKEN VAN VERA CORNEL